POZITIVNE MISLI – VI IH BIRATE, A ONE KREIRAJU VAŠU BUDUĆNOST


Zašto biram pozitivne misli


Kada je već u mojoj moći da život organizujem u pravcu koji ja želim i dok mogu da postavljam sebi ciljeve koji mi znače i predstavljaju sliku mog idealnog života, ja ću bezuslovno i svaki dan da biram pozitivne misli koje me ispunjavaju srećom, smirenošću, entuzijazmom, upornošću i  radošću i vode me  ka mojim ciljevima .
Ako mogu da  biram da budem srećan i nasmejan i to sve kao plod mojih misli, naravno da ću imati lepe i pozitivne misli u sebi i o sebi i o svemu oko sebe.

Od misli sve polazi – svaka ideja je prvo u mislima, a potom pretvorena u zapisani cilj, naslikanu sliku, snimljen video ili audio zapis, skicu, model, prototip, ispisan niz nota ili bilo šta drugo.


Magija  povezanosti uma – tela – emocija




Krenite od onog što  je vama blisko. Ako želite da se osećate dobro jedan od ova tri elementa sigurno možete da poboljšate. Pojačajte dobru emociju u vama, a ona će umu dati signal da pozove pozitivne misli i da telo uspravi. Promenite držanje tela, uspravite se , podignite glavu, nasmejte se, gledajte ispred sebe i menjaće se i emocija u vama na bolje i krenuće da naviru lepe pozitivne misli. Usmerite se na pozitivne misli i vrlo brzo emocija u vama će biti lepša, telo će zauzeti vama ugodan položaj. Dajte sebi vremena i  pratite promenu.
Kada jednom doživite iskustvo kako ova tročlana veza pravi promenu primenjivaćete je stalno.


Mislima bojimo emocijama i dajemo im na značaju i vrednosti.  


Kad sam jasno osvestio da imam samo dve mogućnosti – ili da budem u pozitivan mislima i živim najbolju verziju svog života svaki dan ili da se priklonim okruženju i da kukam svakodnevno sa razlogom i bez razloga, odbio sam da tavorim u jednom opšte prihvaćenom začaranom krugu kukanja, koji se po meni zove ništavilo. Izabrao sam  život pun sreće, radosti, izazova koji se uvek reše, divnih ljudi, fantastičnih prilika i meni omiljenih putovanja.


Kad sam shvatio da moju knjigu života pišem ja, doneo sam odluku da to bude knjiga koju će mnogi još dugo posle mene čitati i imati mnogo korisnog da nauče iz nje.

Svako jutro kad se probudim, ja se setim neke lepe misli, koja me ispuni entuzijazmom, da mi radost da dan iskoristim najbolje moguće i uživam u svemu šta god me zadesilo.


think-positive


Kada stalno emitujem sreću, entuzijazam i  pozitivnu energiju kao rezultat već dugi  niz divnih momenata, dana, meseci i godina su deo mog života. Međutim, kada me zadese i manje lepa dešavanja, tada sebi kažem: ‘’ Dobro. Dragi živote, ćutim i slušam te pažljivo koju me lekciju sad učiš’’. Uveren sam da se sve dešava sa nekim razlogom, da bismo rasli i razvijali se.  Iz tog razloga, te manje lepe momente odmah obojim pozitivnim mislima i prihvatim ih kao lekciju koju je baš sad potrebno naučiti.

Vi imate potpuno pravo da birate kako želite da mislite, jedino budite iskreni i ovaj put prema sebi i preuzmite odgovornost za svoje misli. Jedino vi možete da ih znate, jer su samo u vašoj glavi, kao i da ih birate u budućnosti.

Pratite svoj život, dešavanja i situacije u koje ulazite i pratite tok misli, verujem da ćete uspeti da prepoznate povezanost. Menjajte misli sve dok vam sve u vašem životu ne dobije oblik i formu baš onog idealnog, onog što vi želite, a sebi ste postavili kao cilj.



Коментари